Recenze

Souhrn recenzí produktu Rotopedy:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Rotoped inSPORTline Rapid SE

kvůli bolestem zad nemohu běhat - tento stroj je výbornou alternativou. sedadlo je tvrdé a velké díky čemuž nabízí dostatečnou oporu zad. hlavním měřítkem při výběru byla cena. na aerobní cvičení není potřeba stroj za několik desítek tisíc.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2014)

lehký = snadná manipulace skvělý poměr - cena x výkon pro domácí využití naprosto vyhovující


Recenze Recumbent inSPORTline SEG BE7216

Jsem prostorově výrazný člověk se 180 kg váhy. Tento přístroj je možností jak se rozumně zapojit do fyzické aktvity a neohrozit své zdraví. Jsem rád, že je zde Insportline - dává mi chuť do života. Přístroj mne donutil ráno a večer na něj sednout a dát si pro začátek 15 minut potící se kůry - fakt funguje

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.07.2012)

využitelnost i pro 180 kg univerzální i pro domácí používání

nemám nic proti


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Na tomto ergometru jezdím denně, předchozí rotoped s mechanickým ovládáním, jsem používal jako věšák na šaty

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.02.2015)

Perfektní, vše co jsem očekával Tichý chod Elektronické ovládání magnetické brzdy Využití nastavených programů zátěže Možnost připojení přes Bluetooth a ovládání pomocí iPadu Wifi připojení

Nic


Recenze Rotoped inSPORTline Erinome

je to co jsem hledal,spokojenost s dodáním,kvalitní zpracování,jednoduché ovládání

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.11.2016)

tichý chod, neruší u televize možnost plynulé volby zatížení ovládané z displeje regulace zátěže podle tepové frekvence- super na hubnutí


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike

Výrobek je skládací,tím pádem skladný,při cvičení je stabilní,úplně tichý.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.04.2014)

Výrobek je tichý,skladný,snadno ovladatelný. Výborná cena Výborné recenze


Recenze Rotoped inSPORTline Omahan UB

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.06.2020)

Tak jak je produkt před mnoha lety navržen a vyroben funguje výborně.

Kolečka jsou vysoko nad podlahou, takže rotoped vzadu musíte hodně předklonit. Tím pádem je dlouhý a "vídlema", pardon rukojeti v malém prostoru ubližují. Navíc není při zvedání za co uchopit, chybí držadlo. Píše se, že rotoped je pro čtyři uživatele. Když mají každý jinou výšku je utrpení přepínat šroubem výšku sedla pro každého usera - uživatele. Co takhle pane konstruktére pákový excentrický svěrný prvek + aretační závlačka. KONZOLA to je kapitola sama pro sebe. Ovládání Windouws XP - 10 je procházka růžovým sadem.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Produkt bychom doporučili hlavně díky opravdu tichému chodu, takže v jedné místnosti mohou všichni sledovat televizi a jeden z nich šlapat.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.09.2015)

-velmi tichý chod -jednoduchá obsluha

-nepřesné údaje v rychlosti, ale o to asi nejde, hlavní je šlapat


Recenze Rotoped inSPORTline Rapid SE

Jsme spokojeni

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.05.2013)


Recenze Rotoped inSPORTline Kalistic

Rotoped jsem si koupila na rozcvičení po operaci kolene. Po deseti dnech používán jsem s tímto výrobkem spokojená. Nemusím dojíždět na rehabilitace a jízda na rotopedu mě baví. Také se zlepšuje můj zdravotní stav. Nákup tohoto sportovního zařízení mohu doporučit všem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.06.2015)


Recenze Rotoped inSPORTline Temiste

inSPORTline temiste splňuje všechny moje požadavky, nemohu dost dobře chodit a současně potřebuji hýbat kyčelními a kolenními klouby, což mi tento produkt umožňuje. Neznám jiné výrobky tohoto druhu, takže nemohu srovnávat či hodnotit více.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.12.2018)


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i II

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.05.2019)

už na první pohled velmi dobře zkonstruovaný rotoped nezabírá ani kousek místa zbytečně velmi snadno se dá přesunovat dle potřeby po pokoji pohodlný pro vyšší i menší postavu přes svou nízkou hmotnost velmi robustní a pevný jednoduché nastavování a ovládání displeje naprosto tichý chod


Recenze Rotoped inSPORTline Venus Ergo SE

Potřeboval jsem jej. Perfektní! Plná spokojenost! Dobře! Splnil očekávání! Ano! Snadná montáž, srozumitelný návod, perfektní kvalita Na kvalitu prodejce

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.06.2011)

Naprosto splnil očekávání!

Nic!


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i

Produkt jsem si vybral na zaklade vlastniho zjisteni a financnich moznosti. Chtel jsem nejaky rotoped do 10 000 a tento se jevil jako nejlepsi. Na domaci vyuziti urcite. Mam ho doma 10 dni a uz jsem s nim najezdil asi 100 km. Neni to moc, ale programy jsem zatim testoval. Tento model ma 7kg magneticke zatezove kolo a musim rict, ze pro me potreby redukci vahy je to dostacuji zatez. Myslim, ze je to dobry pomocnik pro procviceni a redukci vahy, da se pri tom sledovat bud pomoci pripojeneho tabletu cesta nekde venku a nebo jen tak koukat na TV ci pocitac. Automaticke razeni je super vlastnost, protoze nastavite zatizeni a cas a ono to samo podle casu pridava ci ubira. Prejizdeni do jineho mista je snadne, jelikoz ma na sobe kolecka, pomoci kterych prejede po celem byte bez problemu i pres koberce.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.04.2017)

Tichy chod nosnost moznost pripojeni tabletu ci telefonu pro sledovani trasy ruznymi krajinami ci mesty hodne programum ktere se daji prizpusobit vlastnim potrebam


Recenze Rotoped inSPORTline Venus SE

Domů jsme potřebovali něco, na čem můžu cvičit já i můj manžel. Vybrali jsme si Venus. Nemáme ho dlouho, ale jsme s ním velice spokojeni. Klidně ho doporučím dalším, protože se sním také dobře manipuluje a nezabírá moc místa.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.04.2011)

Výhodou je, že mohu cviči já, 160cm, i manžel,200cm. Kvalitní výrobek, dobrá cena.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB30m

Výborná věc, když chce člověk něco udělat pro své tělo. Přes zimu mohu jezdit na kole doma, v létě potom venku.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.10.2016)

ani v zimě nemusím chodit do mrazu, abych měla pohyb

možná tím zlenivím


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Vybrala jsem si ho,aby mi pomohl shodit kila po porodu a jsem spokojena,nemusím do fitka a když mimi spí,tak cvičím doporučím ho dál.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.03.2011)

Malý,vejde se i do malého pokoje! Takže pokud nemáte víc než190cm a 100 kg je ideální


Recenze Rotoped inSPORTline Pangar

Tento produkt mohu jen doporučit. Používám ho sice zatím krátce ale přesto mě dvičení na něm baví. Cvičení je pohodlné a přesto účinné.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.11.2013)

Bytelná kontstrukce, velký display, tichý chod, kvalitní zpracování, kvalitní sedlo u kterého je možnost nastavit výšku, posun do předu či do zadu i sklon sedadla, nastavení řidítek i displaye, velké množství programů při kterých cvičení nikdy nebude nuda


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike

Výborná náhrada joggingu při nedostatku času nebo špatném počasí. Rozhodně doporučuji ke koupi. Jediný problém u mne byl, že v návodu k montáži je popsán jiný typ rotopedu (v části připojení počítače). Snad už je to opraveno..

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.06.2014)

perfektní poměr užitná hodnota/cena

nic


Recenze Rotoped inSPORTline Junius Ergo SE

Rotoped je nadherny a cekal jsem ze budou vrzat plastove dily ale vubec nic. Jsme z manzelkou zpokojeny.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.11.2012)

Po slozeni stroje nefungovala zatez pri jakemkoliv prepinani na kolecku. Musel jsem rozebrat plastovy kryt zateze a posunout lanko,je dlouhe. Potom vse uz bylo v poradku.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Není potřeba se rozepisovat , prostě výborná volba pro trénink celé rodiny. Je to zvláštní, ale oproti mechanickým strojům je jízda na tomto zábava.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.01.2016)

- konstrukce - ovládání - hlučnost - funkce

musí se i na tomto přístroji šlapat :-))


Recenze Rotoped inSPORTline Kalistic

Jsem po operaci páteře a málo chodím. Dřív jsem jezdila na kole a nyní mi to scházi.Ochabuje mi svalstvo tak jsem se rozhodla pro posilováni. Mám ho 10dnů a jsem spokojená.Je malý poměrně lehký a dobře se přemisťuje pomoci koleček. Na podlaze dobře sedí a jeho chod je tichý, cvičím a doufám, že se můj stav bude lepšit. Za 4000Kč je to velmi dobbrý nákup. Mohu to klidně srovnat s tím na jakém jsem cvičila v lázních. Doporučuji každému který má podobné potíže.Také můj manžel ho používá po operaci kolena a je spokojen a stav se mu lepší!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.08.2015)

Malý, není těžky. Stojí pevně na zemi Lehce ovládatelný díky kolečkům. Spokojenost 100%


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike

Xbike jsem si vybrala především z důvodu šetření místem. Rotoped mě velice mile překvapil - kvalitní skladný, přehledný počítač. Jsem velmi spokojená

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.11.2014)

skladný, lehký, pro domácí účely perfektní


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Vybral jsem si ho kvůli ceně a kvůli udržení kondice přes zimu. Každý den hodinku na něm cvičím a jsem spokojen.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.11.2014)

Levný Jednoduché složení Účinný Pro začátečníky a občasné sportovce skvělí Základní funkce fungují

Držák na pití, ale to je dáno cenou


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Zvažoval jsem domácí stroj pro nenáročný trénink, tak, aby cvičení bylo i oživeno projížďkami po světě prostřednictvím Google Street View. Vše v pořádku, projížďka je velmi zábavná. Mohu vřele doporučit, stroj je tichý, hlučnější je spíš jezdec po několika kilometrech :D . Cena rozhodně neodpovídá kvalitě, myslím, že obdobné stroje jsou vesměs dražší, takže velké plus. Mohu doporučit jak pro kondiční amatérský trénink, tak i náročnější uživatele.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.12.2015)

Představuje přesně to, co jsem očekával, poměrně jednoduché sestavení, okamžitá dobrá funkčnost včetně využití propojení s telefonem Android a trénování na mapách Google

Zdá se být návykový !!! :D


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Zatím uvedené zařízení používám krátce a jsem s ním spokojen. Obtížnější je sestavování zařízení, které mi potíže nedělalo, protože jsem technicky zaměřen. Zařízení bych doporučil. Pozitivní je, že se zákazníkem komunikujete.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2011)

Cena a použití pro běžné domácí cvičení. Množství nákupů (více než 8 tis. ks Vaší firmou)


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Obchod a produkt mohu s klidným svědomím doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2016)

Na první pohled velice líbivý produkt, elektronické ovládání zátěže na ovládacím panelu, nebo pomocí aplikace na mobilu či tabletu,12 pevných profilů pro zátěž + jeden program v manuálním režimu na prakticky neomezené nastavení profilu zátěže, vcelku i přijatelná cena, rychlé jednání obchodu+dodání......

Zatím jsem neobjevil zápory.


Recenze Rotoped inSPORTline Jupiter MG

Chtěl jsem utratit za rotoped zhruba 3000, ale zároveň jsem chtěl, aby trochu vypadal a taky něco vydržel. Po projití asi 5 obchodů se sportovními potřebami, jsem zjistil, že za tyto peníze chci asi trochu moc. Nakonec jsem dal na srovnání a recenze rotopedů na heurece a radši jsem si tu tisícovku připlatil. Navíc Tento rotoped stál původně necelých 7000 a navíc doprava byla zdarma, tak jsem neváhal. Pro srovnání s tím, co jsem viděl v kamenných obchodech je tento rotoped tak o dvě třídy výš, a to jak konstrukčně, tak i vzhledově. Po týdnu po týdnu používání celou rodinou jsem s tímto rotopedem nadmíru spokojen.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.01.2012)

Tichý, pěkný (aspoň trochu vypadá, než nějaký rotoped za pár stovek), celkem kvalitní konstrukce.

Trochu nelogicky uspořádaný návod k sestavení, sem tam v něm klepe (nic, co by se nedalo opravit)


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike

Jsem po operaci /TEP koleního kloubu/ a musím cvičit aby se mi dobře chodilo.Po Praze bych si už netroufla jezdit na kole i když to umím a tak mi rotoped plně vyhovuje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.02.2016)

zakoupené zboží zcela splňuje mé požadavky


Recenze Rotoped inSPORTline Cepron

Věnuji se kulturistice, mám 120-130kg běžně hmoty a potřeboval sem levnější kvalitní rotoped pro časté kardio. Myslím, že jsem vybral správně, po pár týdnech téměř každodenního užití (30-45min) nic nevrže, vše je napevno dotaženo a cítím se na něm bezpečně, vřele doporučuji všem větším těžším adeptům. Jen info pro vyšší postavy: opravdu se připravte, že si budete muset trochu pohrát s dírkama ještě a dovrtat si jich tam pár, byl sem vcelku nemile překvapen, že v poslední dírce od výrobce sem při svých necelých 190cm měl kolena vcelku dost ohlé v úhlu, přidal sem 3 dírky a vše naprosto OK, i lepší poloha zad vůči řídítkům. Jinak zatím naprostá spokojenost, svůj účel plní více než dobře a mohu jej téměř srovnat se značkou Tunturi modelem o 15 tisíc kč dražším, na kterém dělám stejné kardio v posilovně, opravdu sem dlouho vybíral a myslím, že jsem vybral perfektně! Koupil jsem si pod něj tlustší podložku (dorazila mi dříve než rotoped, asi ani není potřeba), ale hlučnost a pevnost se stabilitou je neskutečně perfektní. Vřele doporučuji jak kondičním cvičencům, tak i pokročilým, co jej budou používat každý den x minut...

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.10.2014)

Tichý Pevný Stabilní Vhodný i pro 130kg velké chlapy Výborný poměr cena/kvalita Pohodlné sedlo i pro těžší postavy Dobře se drží řídítka/madla, možnosti více úchytů Rychlá odezva tepu a vcelku přesná přes čipová madla

V základu je reálně dělaný pro výšku max 185cm v poslední dírce sedla vzhledem k úhlu v koleni (mám 189cm a musel sem si navrtat dírky pod sedlo pro ideální polohu, naštěstí tam rezervy je dost na vysunutí, takže vše OK poté :) Někomu by mohlo vadit ruční regulace zátěže, já jsem to naopak vyžadoval, čím méně elektroniky, tím lépe a tím méně se toho může pokazit (hlavně v této cenové kategorii do 10 000,-) a to otočení rukou člověka nezabije :) Mohl mít podsvícený display při mých nočních radovánkách a kardiu :( musím si svítit v pokoji Jinak zatím bez problému


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Velice kvalitní, velmi tichý stroj, který má velké možnosti nastavení cvičení (zátěže). Rozsáhlé hodnoty měření.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2017)

- velice tichý stroj - velké možnosti nastavení - robustní stroj - dle návodu, lze lehce složit - trochu zkoumání počítače - aplikace v češtině - trochu chaotické nastavování aplikace

- rozdílné hodnoty počtu otáček na počítači stroje a aplikaci - nespolupracuje s Garmin Connect, musím naměřené hodnoty přepisovat do Garmin Connect - pokud se nedržím oběma rukama madla, tak čidlo přestane počítat srdeční tep (např. při utírání potu)