Recenze

Souhrn recenzí produktu Rotopedy:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Rotoped inSPORTline Xbike Lite

Byl to dárek. Smontovaní bylo snadné, vyzkoušeli jsme si všichni jízdu na kole a super :-)...kolo bylo pro maminku, takže u ní velka spokojenost, jak se vzhledem kola, tak i jízdní vlastnosti.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.04.2018)


Recenze Rotoped inSPORTline Rapid SE

kvůli bolestem zad nemohu běhat - tento stroj je výbornou alternativou. sedadlo je tvrdé a velké díky čemuž nabízí dostatečnou oporu zad. hlavním měřítkem při výběru byla cena. na aerobní cvičení není potřeba stroj za několik desítek tisíc.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2014)

lehký = snadná manipulace skvělý poměr - cena x výkon pro domácí využití naprosto vyhovující


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Produkt bychom doporučili hlavně díky opravdu tichému chodu, takže v jedné místnosti mohou všichni sledovat televizi a jeden z nich šlapat.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.09.2015)

-velmi tichý chod -jednoduchá obsluha

-nepřesné údaje v rychlosti, ale o to asi nejde, hlavní je šlapat


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Tento produkt je velmi vhodný na domácí používání, řekla bych, že je pro osoby menšího vzrůstu (měřím 168 cm - takové akorát). Myslím, že je vhodný na doporučení dále, jednak je lehký a stabilní, akorát mě občas bolí zadek :-)) Jinak je vše OK! Prostě kvalita a nízká cena! Navíc, žádný problém s objednáním, dodáním a komunikací!!! Používám již týden a zatím jsem nadmíru spokojená!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.11.2013)

Je velmi tichý, má přehledný computer, je lehký a stabilní. Skvělá kvalita za nízkou cenu!

Nepohodlné sedátko.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Není potřeba se rozepisovat , prostě výborná volba pro trénink celé rodiny. Je to zvláštní, ale oproti mechanickým strojům je jízda na tomto zábava.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.01.2016)

- konstrukce - ovládání - hlučnost - funkce

musí se i na tomto přístroji šlapat :-))


Recenze Skládací rotoped inSPORTline inCondi UB20m

Již druhý nákup ve vaší prodejně, nevím zda šla uplatnit nějaká sleva.(???)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.02.2017)

jsem spokojena.Nemám jiné zkušenosti s takovými sroji a to co potřebuji, splňuje.Spaluji kcal800-1000denně.Tento pohyb mi umožňuje udržet nízkou hladinu cukru-jako diabetičce a také + dieta.

Sice široké, ale tvrdé sedadlo


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Zvažoval jsem domácí stroj pro nenáročný trénink, tak, aby cvičení bylo i oživeno projížďkami po světě prostřednictvím Google Street View. Vše v pořádku, projížďka je velmi zábavná. Mohu vřele doporučit, stroj je tichý, hlučnější je spíš jezdec po několika kilometrech :D . Cena rozhodně neodpovídá kvalitě, myslím, že obdobné stroje jsou vesměs dražší, takže velké plus. Mohu doporučit jak pro kondiční amatérský trénink, tak i náročnější uživatele.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.12.2015)

Představuje přesně to, co jsem očekával, poměrně jednoduché sestavení, okamžitá dobrá funkčnost včetně využití propojení s telefonem Android a trénování na mapách Google

Zdá se být návykový !!! :D


Recenze Rotoped inSPORTline Klegan

Na počítači mi schází tlačítko pro přerušení cyklu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.02.2020)

Přijatelná cena, velmi tichý chod, plně vyhovuje mým požadavkům a je vyroben v dobré řemeslné kvalitě. Cvičím poctivě každý den asi 14 dnů, takže zatím o ničem špatném nevím. Na rotopedu se dobře sedí, sedadlo je měkké a dostatečně široké.


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Masivní a přesné strojírenské provedení (přesné díry a závity). Snadno a lehce ovladatelný. Dopručuji ostatním zákazníkům.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.01.2012)

Jedná se o Kvalitní provedení tohoto rotopedu. Jednoduchá kompletace. Zajímavá cena.

-------


Recenze Rotoped inSPORTline Pangar

Ceklově jsem s nákupem spokojená, skládali jsme ho sami a funguje bez problémů, vyzkoušela jsem ho a jsem nadšená :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.12.2014)

Moc pěkný, kvalitní konstrukce, přehledný displej

Nechala jsem si rotoped poslat poštou a byli tam kousky ulomeného plastu :-( , ale je to na místě , kde to není vidět ,reklamovat ho nebudu


Recenze Recumbent inSPORTline Rapid RMB

kvůli bolestem zad nemohu běhat - tento stroj je výbornou alternativou. sedadlo je tvrdé a velké díky čemuž nabízí dostatečnou oporu zad. hlavním měřítkem při výběru byla cena. na aerobní cvičení není potřeba stroj za několik desítek tisíc.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2014)

lehký = snadná manipulace skvělý poměr - cena x výkon pro domácí využití naprosto vyhovující


Recenze Rotoped inSPORTline Venus SE

Kvalitní a dobře zvolený stroj je zárukou, že cvičení bude zábavou. Skvělé řešení při mé časové vytíženosti.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.10.2011)

Kvalitní konstrukce, jednoduchá montáž, variabilní programy - cvičení skvěle ubíhá.

Nekompletní info, jak využívat programy udržující tepovou frekvenci při cvičení.


Recenze Rotoped inSPORTline Oberon

Věříme, že výrobek bude mít neklsající kvalitu. Ochota montážních pracovníků byla na vysoké úrovni.

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2013)

Tichý, mnoho funkcí, máme jej krátce, ale zatím jsme velmi spokojeni.


Recenze Rotoped inSPORTline Junius Ergo SE

Za hlavní klad považujin cenu, při zátěži které tato mašinka zvládá. Návod na sestavení je vcelku srozumitelný, jen trochu pokulhává při montáži řidítek, respektive umístění kabílků k displeji. Hodnota pulsu, který to má měřit, je jaksi nedostupná. Dosavad jsem nepochopil jak jí mám z toho přístroje vůbec vymámit. Bohužel postrádám i český návod k nastavování displeje. To o čem se dočtete v přiloženém českém ávodě je drobet nedostačující a anglický letáček je možná dobrý, ale ne pro pasivního angličtináře. Po 14 dnech každodeního užívání, celou rodinou, jsem krom nevyřešeného problému s "pulsem" zatím nenašel žádnou chybu. Celkově bych řekl , že Jupiter splnil moje očekávání.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.02.2012)

Stabilní i když lehký. Sroumitelný návod na sestavení. Příznivá cena. Přehledný displej.

Nastavení displeje - měření hodot. Nepochopitelná funkce měření pulsu.


Recenze Rotoped inSPORTline Chevron

Měli jsme určitou představu o rotopedu,tento produkt se nám jevil jako super. Od koupi tohoto produktu jsme spokojeni. Splnil naše očekávání. Doporučila bych jej ostatním. Dobře se s ním pracuje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.02.2012)

Splňuje moje očekávání. Jednoduchý na ovládání. Dobrá cena.


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Produkt jsem vybrala ze zdravotních důvodů a u vás kvůli ceně a dalších službách-dovoz,montáž.Jsem velmi spokojená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.11.2014)

lehký,jednoduchá obsluha,hezký -zdravotní důvody


Recenze Rotoped inSPORTline Jupiter MG

Rotoped je nadherny a cekal jsem ze budou vrzat plastove dily ale vubec nic. Jsme z manzelkou zpokojeny.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.11.2012)

Po slozeni stroje nefungovala zatez pri jakemkoliv prepinani na kolecku. Musel jsem rozebrat plastovy kryt zateze a posunout lanko,je dlouhe. Potom vse uz bylo v poradku.


Recenze Rotoped inSPORTline Venus SE

Domů jsme potřebovali něco, na čem můžu cvičit já i můj manžel. Vybrali jsme si Venus. Nemáme ho dlouho, ale jsme s ním velice spokojeni. Klidně ho doporučím dalším, protože se sním také dobře manipuluje a nezabírá moc místa.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.04.2011)

Výhodou je, že mohu cviči já, 160cm, i manžel,200cm. Kvalitní výrobek, dobrá cena.


Recenze Rotoped inSPORTline Venus

Domů jsme potřebovali něco, na čem můžu cvičit já i můj manžel. Vybrali jsme si Venus. Nemáme ho dlouho, ale jsme s ním velice spokojeni. Klidně ho doporučím dalším, protože se sním také dobře manipuluje a nezabírá moc místa.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.04.2011)

Výhodou je, že mohu cviči já, 160cm, i manžel,200cm. Kvalitní výrobek, dobrá cena.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i

Produkt jsem si vybral na zaklade vlastniho zjisteni a financnich moznosti. Chtel jsem nejaky rotoped do 10 000 a tento se jevil jako nejlepsi. Na domaci vyuziti urcite. Mam ho doma 10 dni a uz jsem s nim najezdil asi 100 km. Neni to moc, ale programy jsem zatim testoval. Tento model ma 7kg magneticke zatezove kolo a musim rict, ze pro me potreby redukci vahy je to dostacuji zatez. Myslim, ze je to dobry pomocnik pro procviceni a redukci vahy, da se pri tom sledovat bud pomoci pripojeneho tabletu cesta nekde venku a nebo jen tak koukat na TV ci pocitac. Automaticke razeni je super vlastnost, protoze nastavite zatizeni a cas a ono to samo podle casu pridava ci ubira. Prejizdeni do jineho mista je snadne, jelikoz ma na sobe kolecka, pomoci kterych prejede po celem byte bez problemu i pres koberce.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.04.2017)

Tichy chod nosnost moznost pripojeni tabletu ci telefonu pro sledovani trasy ruznymi krajinami ci mesty hodne programum ktere se daji prizpusobit vlastnim potrebam


Recenze Recumbent inSPORTline Rapid RMB

Doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.03.2015)

Koupeno jako dárek pro starší korpulentní dámu. Prozatím spokojena - stabilní, pohodlné. nezabírá moc místa, montáž bez problému, vyzkoušeno i dětmi (vše nastavitelné). Dobře vypadá.

Prozatím žádné výhrady


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Výborný rotoped pro starší věkovou kattegorii,která už nesportuje,ale musí si udržovat kondici.Má všechny parametry těch nákladnějších rotopedů - zejména měřící technika,od ujetých km,přes spálené calorie a zejména mkěří srdeční rytmus. Rotoped pracuje velice tiše,má pevnou stabilitu.Cenově je přístupný.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.03.2011)

Jednoduchý způsob sestavení,vkusný disain,kvalitní provedení


Recenze Rotoped inSPORTline Xbike Lite

Pokud chcete dobrý výrobek za dobrou cenu, tak tady neuděláte chybu. Snadno ho složíte sami a lehce se přesouvá, protože je opravdu lehký. Chod je opravdu tichý. Měří orientačně tep přes rukojeti a další funkce. Já si před displej umístím i tablet v pouzdře s gumickou a vše drží. Obejdu se i bez držáku. Sedlo je trochu tvrdší, ale třeba si můj zadek časem zvykne :-)Za mě spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.07.2017)

Lehký a skladný Jednoduchý ke složení Tichý chod


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Tento produkt velice doporučuji.Za málo peněz hodně muziky a velice vkusný sportovní rotoped do domácnosti.Skláním hold výrobci za velice dobrou a robustní konstrukci a také hezký design.Používáme ho celá rodina a jsme velice spokojení.Jen více takových výrobků.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.12.2014)

Velice dobré sportovní náčiní za velice dobrou cenu.

žádné.


Recenze Rotoped inSPORTline Rapid SE

Doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.03.2015)

Koupeno jako dárek pro starší korpulentní dámu. Prozatím spokojena - stabilní, pohodlné. nezabírá moc místa, montáž bez problému, vyzkoušeno i dětmi (vše nastavitelné). Dobře vypadá.

Prozatím žádné výhrady


Recenze Recumbent inSPORTline inCondi R600i

Určitě doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.03.2017)

kvalitní robustní zpracování tichý chod dostatečná programová výbava možnost propojení s tabletem aplikace umožňující nastavení trasy na Google maps přehledný a srozumitelný návod na montáž

nelze polohovat přední madla - řidítka nosnost je do 200kg, ale v parametrech lze nastavit hmotnost osoby max 150kg


Recenze Skládací rotoped inSPORTline inCondi UB20m

- zvolila jsem verzi rotopedu s využitím propojení s tabletem, zatím jsem neinstalovala, ale těším se na využití této možnosti "cestování" s mapami - jsem velmi spokojená s volbou tohoto rotopedu

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.03.2016)

- výborný rotoped pro domácí cvičení - velmi tichý, pohodlný - snadná montáž, měla jsem jej složený za pár minut - lehká konstrukce

- žádná proti zatím neznám


Recenze Recumbent inSPORTline Varis

Dobrá kvalita za slušnou cenu. Rotoped používáme teprve 10 dní. Žádné závady jsme zatím neobjevili. Rozhodně doporučujeme.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.01.2017)

Pohodlné sezení bez bolesti v zádech Pořídili jsme kvůli rehabilitaci po operaci kolene Nezabírá příliš mnoho místa Hezký design Žádný hluk


Recenze Rotoped inSPORTline Jupiter MG

Rotoped dorazil skoro okamžitě, do dvou dnů jej dovezla PPL-ka. Krabice byla dost potrhaná, ale přisoudili jsme to následkům přepravy a šli vybalovat. Hned jsme si všimli, že tělo ortopedu, které je plastové, je jakoby poleptané, jako kdyby ho někdo přetřel acetonem, nebo se ho nepodařilo ve fabrice dobře stříknout. Řekli jsme si, kašleme na to a začali jsme sestavovat. Ovšem vzápětí jsme zjistili, že dílenské zpracování je na poměrně na nízké úrovni obecně. Jednotlivé plastové díly nesedí, jeden z krytů jsme proto ani nemohli namontovat. Jedem ze šroubů, které drží osu na řídítka a computer měl malou hlavu, takže do něj nešel nasadit iambus… No a návod na sestavení, ten rovnou odložte, protože ten někdo napsal a už to podle něj stoprocentně nezkusil dát dohromady, protože pak by zjistil, že to podle něj prostě nejde. Ale i to jsme pochopitelně zvládli. Po „ujetí“ prvních hodin musím zkonstatovat, že rotoped funguje dobře. Líbí se nám hlavně, jak je tichý. Ale zase to zpracování… Pedály mají takové vůle, že je asi budeme muset vyměnit. Uchycení řídítek je nedokonalé, na jejich utažení je zapotřebí „nadlidská síla“ a stejně nedrží úplně dobře. Hlavně kdyby jste je měli ohnout trochu dopředu a pořádně se do nich opřít, tak to bych Vám opravdu nedoporučoval. Teď to vypadá, že jenom kritizuji. Je ale třeba konstatovat, že za tu cenu (tedy do pěti tisíc i s dopravou!), to byla nakonec, myslím si, dobrá volba. Tedy jestli rotoped něco vydrží, ale já si myslím, že by měl.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2012)

Příznivá cena

Nedokonalé dílenské zpracování


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Velice kvalitní, velmi tichý stroj, který má velké možnosti nastavení cvičení (zátěže). Rozsáhlé hodnoty měření.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2017)

- velice tichý stroj - velké možnosti nastavení - robustní stroj - dle návodu, lze lehce složit - trochu zkoumání počítače - aplikace v češtině - trochu chaotické nastavování aplikace

- rozdílné hodnoty počtu otáček na počítači stroje a aplikaci - nespolupracuje s Garmin Connect, musím naměřené hodnoty přepisovat do Garmin Connect - pokud se nedržím oběma rukama madla, tak čidlo přestane počítat srdeční tep (např. při utírání potu)