Recenze

Souhrn recenzí produktu Rotopedy:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Rotoped inSPORTline Rapid SE

Řídil jsem se radou prodavačky, která věděla o čem mluví a udělal jsem dobře. Cena je v souladu s kvalitou a pro každodenní domací využití tento typ vyhovuje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.09.2017)

1.Podrobný a instruktivní manuál zaplašil mé obavy se sestavením rotopedu. 2.Vybraný typ plně vyhovuje mým nárokům a požadavkům. 3.Cenová dostupnost tohoto typu.


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.03.2018)

výhodou je jeho skladnost, opravdu geniální. Tichý, skladný výrobek. I složení dle návodu šlo docela rychle, jen mě mátly zbylé pružinové podložky :-). Asi bych ještě očíslovala, k čemu které podložka a šrouby jsou.


Recenze Skládací rotoped inSPORTline inCondi UB20m

- zvolila jsem verzi rotopedu s využitím propojení s tabletem, zatím jsem neinstalovala, ale těším se na využití této možnosti "cestování" s mapami - jsem velmi spokojená s volbou tohoto rotopedu

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.03.2016)

- výborný rotoped pro domácí cvičení - velmi tichý, pohodlný - snadná montáž, měla jsem jej složený za pár minut - lehká konstrukce

- žádná proti zatím neznám


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Tento produkt velice doporučuji.Za málo peněz hodně muziky a velice vkusný sportovní rotoped do domácnosti.Skláním hold výrobci za velice dobrou a robustní konstrukci a také hezký design.Používáme ho celá rodina a jsme velice spokojení.Jen více takových výrobků.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.12.2014)

Velice dobré sportovní náčiní za velice dobrou cenu.

žádné.


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Výborný rotoped pro starší věkovou kattegorii,která už nesportuje,ale musí si udržovat kondici.Má všechny parametry těch nákladnějších rotopedů - zejména měřící technika,od ujetých km,přes spálené calorie a zejména mkěří srdeční rytmus. Rotoped pracuje velice tiše,má pevnou stabilitu.Cenově je přístupný.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.03.2011)

Jednoduchý způsob sestavení,vkusný disain,kvalitní provedení


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Tento názor ale platí na váš produkt, který mám velmi krátkou dobu. Doufám, že během delšího používání nenastanou žádné problémy.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.03.2011)

Je to můj první nákup rotopedu a s jeho provozem, tj. používáním jsem prozatím spokojená.


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike

Přístroj jsme si vybrali pro aktivního důchodce. Líbí se mi jednoduchost ovládání a skaldnost produktu. Je stabilní, spousta funkcí, vynikající poměr cena/výkon.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.03.2014)

stabilní, spousta funkcí, vynikající poměr cena/výkon


Recenze Rotoped inSPORTline Jupiter MG

Rotoped je nadherny a cekal jsem ze budou vrzat plastove dily ale vubec nic. Jsme z manzelkou zpokojeny.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.11.2012)

Po slozeni stroje nefungovala zatez pri jakemkoliv prepinani na kolecku. Musel jsem rozebrat plastovy kryt zateze a posunout lanko,je dlouhe. Potom vse uz bylo v poradku.


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Vybral jsem si jej jednak z důvodu provedení, resp. požadovaných technických parametrů, dále příjemného vzhledu, dostupné ceny a velice kladných recenzí, které v konečné fázi potvrdily moje kladné přesvědčení o tomto produktu. Sestavení bylo naprosto bezproblémové, všechny díly byly v pořádku, jejich zpracování mě příjemně překvapilo. Použití produktu je pohodové, nemá chyb. Koupě to byla opravdu dobrá, uvedená cena bezesporu odpovídá kvalitě výrobku. Spíše se mi jeví, jako velice dobrá a určitě nepatří mezi dražší výrobky, spíše naopak. Nejsem sice zkušeným uživatelem podobného produktu, ale jeho využití pro můj účel je naprosto vyhovující, jsem spokojen. Funguje dle mých představ, navíc displej počítače je svým přehledem naprosto dostačující a vyhovující i náročnějším uživatelům. Já jsem s danými ukazateli zcela spokojen. Produkt se hodí pro každou příležitost, resp. pro každého, kdo má zájem si rozpohybovat celé tělo, neboť se rozhodně nejedná o zařízení jakkoliv jednoúčelové. Já osobně rád jezdím na kole a tohoto produktu t.č. využívám mimo jiné k procvičování a rozpohybování poraněného kolenního kloubu. Jinak řečeno - tento produkt je i vhodným rehabilitačním prostředkem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.12.2014)

Perfektní pro běžného a nepříliš náročného uživatele. Pro dané využití nic nepostrádá. Je s ním lehká manipulace, zabírá minimum místa.

Bez jakýchkoliv připomínek.


Recenze Rotoped inSPORTline Pangar

Tento produkt mohu jen doporučit. Používám ho sice zatím krátce ale přesto mě dvičení na něm baví. Cvičení je pohodlné a přesto účinné.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.11.2013)

Bytelná kontstrukce, velký display, tichý chod, kvalitní zpracování, kvalitní sedlo u kterého je možnost nastavit výšku, posun do předu či do zadu i sklon sedadla, nastavení řidítek i displaye, velké množství programů při kterých cvičení nikdy nebude nuda


Recenze Recumbent inSPORTline SEG BE7216

Jsem prostorově výrazný člověk se 180 kg váhy. Tento přístroj je možností jak se rozumně zapojit do fyzické aktvity a neohrozit své zdraví. Jsem rád, že je zde Insportline - dává mi chuť do života. Přístroj mne donutil ráno a večer na něj sednout a dát si pro začátek 15 minut potící se kůry - fakt funguje

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.07.2012)

využitelnost i pro 180 kg univerzální i pro domácí používání

nemám nic proti


Recenze Recumbent inSPORTline Rapid RMB

kvůli bolestem zad nemohu běhat - tento stroj je výbornou alternativou. sedadlo je tvrdé a velké díky čemuž nabízí dostatečnou oporu zad. hlavním měřítkem při výběru byla cena. na aerobní cvičení není potřeba stroj za několik desítek tisíc.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2014)

lehký = snadná manipulace skvělý poměr - cena x výkon pro domácí využití naprosto vyhovující


Recenze Rotoped inSPORTline SEG - BM 3256 2 v 1

Prosím už mi neposílejte tyto formuláře nezasloužím si jako Váš spokojený zákazník být touto formou po každém nákupu obtěžován považuji svůj čas za drahocenný a v tomto čase mohu se věnovat smyslu plnější činnosti . Mou případnou nespokojenost poznáte velice lehce- prostě dál už od Vás nic nekoupím !!!!!!!! Děkuji za pochopení Pavelec

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.10.2013)

Jsem spokojen děkuji děkuji děkuji


Recenze Rotoped inSPORTline Junius Ergo SE

Za hlavní klad považujin cenu, při zátěži které tato mašinka zvládá. Návod na sestavení je vcelku srozumitelný, jen trochu pokulhává při montáži řidítek, respektive umístění kabílků k displeji. Hodnota pulsu, který to má měřit, je jaksi nedostupná. Dosavad jsem nepochopil jak jí mám z toho přístroje vůbec vymámit. Bohužel postrádám i český návod k nastavování displeje. To o čem se dočtete v přiloženém českém ávodě je drobet nedostačující a anglický letáček je možná dobrý, ale ne pro pasivního angličtináře. Po 14 dnech každodeního užívání, celou rodinou, jsem krom nevyřešeného problému s "pulsem" zatím nenašel žádnou chybu. Celkově bych řekl , že Jupiter splnil moje očekávání.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.02.2012)

Stabilní i když lehký. Sroumitelný návod na sestavení. Příznivá cena. Přehledný displej.

Nastavení displeje - měření hodot. Nepochopitelná funkce měření pulsu.


Recenze Rotoped inSPORTline Xbike Lite

Pokud chcete dobrý výrobek za dobrou cenu, tak tady neuděláte chybu. Snadno ho složíte sami a lehce se přesouvá, protože je opravdu lehký. Chod je opravdu tichý. Měří orientačně tep přes rukojeti a další funkce. Já si před displej umístím i tablet v pouzdře s gumickou a vše drží. Obejdu se i bez držáku. Sedlo je trochu tvrdší, ale třeba si můj zadek časem zvykne :-)Za mě spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.07.2017)

Lehký a skladný Jednoduchý ke složení Tichý chod


Recenze Rotoped inSPORTline Formula Seven

- celkově jsem spokojen

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.01.2010)

- tichý chod rotopedu - kvalitní zpracování stroje - slušně vybavený computer

- špatný tvar sedla a nezle objednat jiné, třeba cyklistické. - mohl by být i držák na láhev - po odpojení napájení (adaptéru) si nepamatuje datum a čas.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i

Montaz bez problemu, na vyber nekolik rezimu. Ruce je nutne stale drzet na cidlech tepu, pokud si setru pot, tep se ztrati a chvili trva, nez nacne aktualni hodnotu. Aplikace do telefonu/tabletu zcela nefunkcni. Po chvili provozu se zasekne, neodesila data na google fit. Pokud by fungovala, bylo by to skvely jezdit doma podle street view... Jinak rotoped tichy, bez problemu, urcite doporucuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.08.2018)

Snadna montaz Stabilni Tichy Pohodlne ovladani

Nedodelana mobilni aplikace - kdyby fungovala, uzasna myslenka


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Je absolutně tichý,můžu jezdit i ve večerních hodinách,aniž bych rušila sousedy.Má elektronické údaje ,takže vím jak jsem na tom.A kde mám slabiny. Určitě jsem si vybrala dobře.Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.10.2017)


Recenze Rotoped inSPORTline Kalistic

Zaujal mě rozměrově a konstrukčně. Dále probíhala zrovna akce - sleva. I když je rotoped menší, tak robustní konstrukce. Široké sedlo. Tichý chod. Mám ho krátkou dobu, ale šlape se mi na něm pohodlně - 4x týdně - nic nevrže, vše sedí. Vřele doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.07.2015)

Rychlá a snadná montáž, vše proběhlo v pořádku. Tichý chod. I když je rotoped menší, tak mi přijde robustní konstrukce. Široké sedlo.

Mám ho chvíli, takže žádná negativa jsem zatím neobjevila.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Jednoduché ovládání, parádní inCondi technologie propojení s tabletem a publikování výsledků na fb,pohodlné sedadlo, plynulá zátěž .. je prostě parádní! Jsem nadšená!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2016)

Jednoduché ovládání, parádní inCondi technologie propojení s tabletem a publikování výsledků na fb,pohodlné sedadlo, plynulá zátěž .. je prostě parádní! Jsem nadšená!

Na nic jsem zatím nepřišla, snad jen to, že musím šlapat opravdu já :-)


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Za velice přijatelnou cenu kupujete kvalitní rotoped, možná volba zátěže,čitelný displej - jednoduchá manipulace. Sestavíte si ho doma sami,super návod v češtině, sestaví i "dítě".

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.05.2012)

Velice stabilní, robusní konstrukce,pohodlné sedlo. Čitelný displej, podrobný návod na sestavení.


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike

Výrobek je skládací,tím pádem skladný,při cvičení je stabilní,úplně tichý.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.04.2014)

Výrobek je tichý,skladný,snadno ovladatelný. Výborná cena Výborné recenze


Recenze Recumbent inSPORTline Nahary

Stroj jsem si vybrala z důvodu prodělané operace, po níž mi lékaři běžný rotoped nedoporučili. Tento stroj je naprosto ideální na aerobní trénink. Oceňuji snímače tepové frekvence a snadné ovládání displeje. Pro běžný trénink naprosto vyhovující. Tichý chod, který oceňuji. Dostatečná nosnost. Prozatím maximální spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.01.2017)

Stroj mi naprosto vyhovuje. Trénuji na něm týden a vše naprosto bez problémů. Tichý chod, dostatečné nastavení odporu. Ideální poměr ceny x kvality x rozměrů.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Na tomto ergometru jezdím denně, předchozí rotoped s mechanickým ovládáním, jsem používal jako věšák na šaty

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.02.2015)

Perfektní, vše co jsem očekával Tichý chod Elektronické ovládání magnetické brzdy Využití nastavených programů zátěže Možnost připojení přes Bluetooth a ovládání pomocí iPadu Wifi připojení

Nic


Recenze Rotoped inSPORTline Klegan

Rotoped mohu doporučit. Je jednoduchý na obsluhu, jak nastavení výšky sedla tak ostatních věcí. Toto je můj první nákup, nemám zkušenosti s jinými prodejci. Kvalita zpracování je dobrá. Momentálně mi není jasná obsluha počítače. Nevím zda ho zařadit mezi levnější nebo dražší. Vybrala jsem ho na doporučení obchodu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.08.2017)


Recenze Rotoped inSPORTline Temiste

inSPORTline temiste splňuje všechny moje požadavky, nemohu dost dobře chodit a současně potřebuji hýbat kyčelními a kolenními klouby, což mi tento produkt umožňuje. Neznám jiné výrobky tohoto druhu, takže nemohu srovnávat či hodnotit více.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.12.2018)


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike

Na rotopedu se skvěle jezdí, řadí a má přehledný monitor :-). Ještě, než jsem rotoped obdržela, tak jsem se dočetla v recenzích, že je manuál špatně napsaný a tak jsem se ho snažila detailněji prostudovat. No, kdybych to nedělala, tak mam kolo složené o půl hodiny dřív :-D. Stačí selský rozum :-).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2018)


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Masivní a přesné strojírenské provedení (přesné díry a závity). Snadno a lehce ovladatelný. Dopručuji ostatním zákazníkům.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.01.2012)

Jedná se o Kvalitní provedení tohoto rotopedu. Jednoduchá kompletace. Zajímavá cena.

-------


Recenze Rotoped inSPORTline Rapid SE

Doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.03.2015)

Koupeno jako dárek pro starší korpulentní dámu. Prozatím spokojena - stabilní, pohodlné. nezabírá moc místa, montáž bez problému, vyzkoušeno i dětmi (vše nastavitelné). Dobře vypadá.

Prozatím žádné výhrady


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB600i

Pro trénink a zlepšení / udržení kondice je to určitě užitečný výrobek. Softwarová nadstavba, na kterou jsem se velmi těšil, je pro mne ale velkým zklamáním a spíše působila dojmem dalšího "nenuceného" shromažďování osobních dat.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.02.2019)

Rotoped je vcelku stabilní, budí dojem "masivnosti". Při cvičení je tichý a doufám tedy, že se nějaké skřípání po čase neobjeví. Sestavení je určitě pro průměrně šikovného člověka snadné. Vlastní používání je jednoduché a ovládání přehledné. Široké sedlo je výhodou.

Instalace a používání software na tablet je problematická, objevují se čínské znaky, software si vynucuje registraci do služeb, o které nestojím. Nakonec jsem tím prošel, ale následně jsem vše raději odinstaloval a služby zrušil. Rozhodně to není tak, že by se dal zcela jednoduše propojit tablet s rotopedem a simulovat tak jízdu po VLASTNÍCH oblíbených trasách pomocí Google maps a Streetview.