Recenze

Souhrn recenzí produktu Rotopedy:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Produkt jsem vybrala ze zdravotních důvodů a u vás kvůli ceně a dalších službách-dovoz,montáž.Jsem velmi spokojená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.11.2014)

lehký,jednoduchá obsluha,hezký -zdravotní důvody


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i II

Montaz bez problemu, na vyber nekolik rezimu. Ruce je nutne stale drzet na cidlech tepu, pokud si setru pot, tep se ztrati a chvili trva, nez nacne aktualni hodnotu. Aplikace do telefonu/tabletu zcela nefunkcni. Po chvili provozu se zasekne, neodesila data na google fit. Pokud by fungovala, bylo by to skvely jezdit doma podle street view... Jinak rotoped tichy, bez problemu, urcite doporucuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.08.2018)

Snadna montaz Stabilni Tichy Pohodlne ovladani

Nedodelana mobilni aplikace - kdyby fungovala, uzasna myslenka


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Tento názor ale platí na váš produkt, který mám velmi krátkou dobu. Doufám, že během delšího používání nenastanou žádné problémy.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.03.2011)

Je to můj první nákup rotopedu a s jeho provozem, tj. používáním jsem prozatím spokojená.


Recenze Rotoped inSPORTline Oberon

Rotoped doporučuji Používá ho manžel i děti Snadno lze nastavit obtížnost i program, který danému člověku vyhovuje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.11.2012)

Rotoped je spolehlivý, tichý. Nabízí řadu programů a funkcí.

Nejasný, málo podrobný návod.


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike

Veľmi dobrá kúpa

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.02.2015)

Tichý chod Ľahká montáž Po 180km zatiaľ žiadne závady Skladnosť

Vďaka vysokému stredu (kĺb pre jednoduché zloženie biku), je problém nasadnutia pre ľudí, ktorí majú obmedzenú pohyblivosť bedrového kĺbu


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Vybral jsem si ho kvůli ceně a kvůli udržení kondice přes zimu. Každý den hodinku na něm cvičím a jsem spokojen.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.11.2014)

Levný Jednoduché složení Účinný Pro začátečníky a občasné sportovce skvělí Základní funkce fungují

Držák na pití, ale to je dáno cenou


Recenze AirBike inSPORTline Pro

Vybíral jsem fitness stroj k udržení kondice přes zimu. Měl jsem zkušenosti s "eliptikalem", který se pokazil a je relativně náročný na místo. Zkoušel jsem klasický rotoped, spinnig, veslařský trenažer.. Nejvíce mi vyhovoval Air Bike. Je menší než eliptikal a proti rotopedu zapojíte ruce. Robustnost konstrukce je výborná, stroj je stabilní, regulace zátěže plynulá, komunikace s hrudním pásem také dobrá. Nastavitelnost stroje je dobrá - horizontálně plynule, vertikálně v sedmi pozicích. Hroší je provedení sedla, které spíše odpovídá rotopedu. Při cvičení se viklá, vrže a kazí dojem z jinak povedeného stroje. Škoda že nejde zaměnit za cyklistické sedlo. Pozitivně hodnotím více možnosti úchopu madel. Někomu může vadit hluk ventilátoru, ale to je dáno konstrukci stroje. Celkově jsem se strojem spokojen - doporučuji

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.02.2020)

Robustní stroj Komunikace s hrudním pásem Madla - různé možnosti úchopu Plynulý chod

Sedlo Relativně vyšší cena - ale vzhledem k robustnosti stroje asi přiměřená


Recenze Rotoped inSPORTline Klegan

Rotoped mohu doporučit. Je jednoduchý na obsluhu, jak nastavení výšky sedla tak ostatních věcí. Toto je můj první nákup, nemám zkušenosti s jinými prodejci. Kvalita zpracování je dobrá. Momentálně mi není jasná obsluha počítače. Nevím zda ho zařadit mezi levnější nebo dražší. Vybrala jsem ho na doporučení obchodu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.08.2017)


Recenze Rotoped inSPORTline Jupiter MG

Doporučuji. Je to produkt přímo od výrobce. Snadná montáž. Dostupný servis.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.05.2013)


Recenze Rotoped inSPORTline Rapid SE

Řídil jsem se radou prodavačky, která věděla o čem mluví a udělal jsem dobře. Cena je v souladu s kvalitou a pro každodenní domací využití tento typ vyhovuje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.09.2017)

1.Podrobný a instruktivní manuál zaplašil mé obavy se sestavením rotopedu. 2.Vybraný typ plně vyhovuje mým nárokům a požadavkům. 3.Cenová dostupnost tohoto typu.


Recenze Rotoped inSPORTline Venus SE

Potřeboval jsem jej. Perfektní! Plná spokojenost! Dobře! Splnil očekávání! Ano! Snadná montáž, srozumitelný návod, perfektní kvalita Na kvalitu prodejce

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.06.2011)

Naprosto splnil očekávání!

Nic!


Recenze Rotoped inSPORTline Erinome

je to co jsem hledal,spokojenost s dodáním,kvalitní zpracování,jednoduché ovládání

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.11.2016)

tichý chod, neruší u televize možnost plynulé volby zatížení ovládané z displeje regulace zátěže podle tepové frekvence- super na hubnutí


Recenze Rotoped inSPORTline SEG - BM 3256 2 v 1

Prosím už mi neposílejte tyto formuláře nezasloužím si jako Váš spokojený zákazník být touto formou po každém nákupu obtěžován považuji svůj čas za drahocenný a v tomto čase mohu se věnovat smyslu plnější činnosti . Mou případnou nespokojenost poznáte velice lehce- prostě dál už od Vás nic nekoupím !!!!!!!! Děkuji za pochopení Pavelec

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.10.2013)

Jsem spokojen děkuji děkuji děkuji


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB30m

Výborná věc, když chce člověk něco udělat pro své tělo. Přes zimu mohu jezdit na kole doma, v létě potom venku.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.10.2016)

ani v zimě nemusím chodit do mrazu, abych měla pohyb

možná tím zlenivím


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Vybral jsem si jej jednak z důvodu provedení, resp. požadovaných technických parametrů, dále příjemného vzhledu, dostupné ceny a velice kladných recenzí, které v konečné fázi potvrdily moje kladné přesvědčení o tomto produktu. Sestavení bylo naprosto bezproblémové, všechny díly byly v pořádku, jejich zpracování mě příjemně překvapilo. Použití produktu je pohodové, nemá chyb. Koupě to byla opravdu dobrá, uvedená cena bezesporu odpovídá kvalitě výrobku. Spíše se mi jeví, jako velice dobrá a určitě nepatří mezi dražší výrobky, spíše naopak. Nejsem sice zkušeným uživatelem podobného produktu, ale jeho využití pro můj účel je naprosto vyhovující, jsem spokojen. Funguje dle mých představ, navíc displej počítače je svým přehledem naprosto dostačující a vyhovující i náročnějším uživatelům. Já jsem s danými ukazateli zcela spokojen. Produkt se hodí pro každou příležitost, resp. pro každého, kdo má zájem si rozpohybovat celé tělo, neboť se rozhodně nejedná o zařízení jakkoliv jednoúčelové. Já osobně rád jezdím na kole a tohoto produktu t.č. využívám mimo jiné k procvičování a rozpohybování poraněného kolenního kloubu. Jinak řečeno - tento produkt je i vhodným rehabilitačním prostředkem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.12.2014)

Perfektní pro běžného a nepříliš náročného uživatele. Pro dané využití nic nepostrádá. Je s ním lehká manipulace, zabírá minimum místa.

Bez jakýchkoliv připomínek.


Recenze Rotoped inSPORTline Rapid SE

Doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.03.2015)

Koupeno jako dárek pro starší korpulentní dámu. Prozatím spokojena - stabilní, pohodlné. nezabírá moc místa, montáž bez problému, vyzkoušeno i dětmi (vše nastavitelné). Dobře vypadá.

Prozatím žádné výhrady


Recenze Rotoped inSPORTline Junius Ergo SE

Za hlavní klad považujin cenu, při zátěži které tato mašinka zvládá. Návod na sestavení je vcelku srozumitelný, jen trochu pokulhává při montáži řidítek, respektive umístění kabílků k displeji. Hodnota pulsu, který to má měřit, je jaksi nedostupná. Dosavad jsem nepochopil jak jí mám z toho přístroje vůbec vymámit. Bohužel postrádám i český návod k nastavování displeje. To o čem se dočtete v přiloženém českém ávodě je drobet nedostačující a anglický letáček je možná dobrý, ale ne pro pasivního angličtináře. Po 14 dnech každodeního užívání, celou rodinou, jsem krom nevyřešeného problému s "pulsem" zatím nenašel žádnou chybu. Celkově bych řekl , že Jupiter splnil moje očekávání.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.02.2012)

Stabilní i když lehký. Sroumitelný návod na sestavení. Příznivá cena. Přehledný displej.

Nastavení displeje - měření hodot. Nepochopitelná funkce měření pulsu.


Recenze Rotoped inSPORTline Oberon

Věříme, že výrobek bude mít neklsající kvalitu. Ochota montážních pracovníků byla na vysoké úrovni.

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2013)

Tichý, mnoho funkcí, máme jej krátce, ale zatím jsme velmi spokojeni.


Recenze Rotoped inSPORTline Pangar

Tento produkt mohu jen doporučit. Používám ho sice zatím krátce ale přesto mě dvičení na něm baví. Cvičení je pohodlné a přesto účinné.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.11.2013)

Bytelná kontstrukce, velký display, tichý chod, kvalitní zpracování, kvalitní sedlo u kterého je možnost nastavit výšku, posun do předu či do zadu i sklon sedadla, nastavení řidítek i displaye, velké množství programů při kterých cvičení nikdy nebude nuda


Recenze Rotoped inSPORTline Ellare

kvalitni vyrobek vhodne pro udrzeni kondice, ale neni pro vrcholove sportovce

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.06.2015)

tichy stabilni

trochu slozitejsi sestaveni, ale podle navodu se to da zvladnout pro namakance je mala zatez, ale me vyhovuje


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB30m

Rotoped zatím používám krátce, splnil očekávání. Vybírala jsem zejména podle rozměrů, aby nezabíral moc místa. 24 hodin po objednání jsem jej už vyzkoušela. Montáž trvala chvilku, provedla jsm ji sama, přiložený návod byl srozumitelný. Propojení s aplikací FIT HI WAY přes bluetooth funguje bez problémů.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.01.2018)


Recenze Rotoped inSPORTline Venus SE

Kvalitní a dobře zvolený stroj je zárukou, že cvičení bude zábavou. Skvělé řešení při mé časové vytíženosti.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.10.2011)

Kvalitní konstrukce, jednoduchá montáž, variabilní programy - cvičení skvěle ubíhá.

Nekompletní info, jak využívat programy udržující tepovou frekvenci při cvičení.


Recenze Recumbent inSPORTline inCondi R600i

Určitě doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.03.2017)

kvalitní robustní zpracování tichý chod dostatečná programová výbava možnost propojení s tabletem aplikace umožňující nastavení trasy na Google maps přehledný a srozumitelný návod na montáž

nelze polohovat přední madla - řidítka nosnost je do 200kg, ale v parametrech lze nastavit hmotnost osoby max 150kg


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Tento produkt velice doporučuji.Za málo peněz hodně muziky a velice vkusný sportovní rotoped do domácnosti.Skláním hold výrobci za velice dobrou a robustní konstrukci a také hezký design.Používáme ho celá rodina a jsme velice spokojení.Jen více takových výrobků.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.12.2014)

Velice dobré sportovní náčiní za velice dobrou cenu.

žádné.


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike

Na rotopedu se skvěle jezdí, řadí a má přehledný monitor :-). Ještě, než jsem rotoped obdržela, tak jsem se dočetla v recenzích, že je manuál špatně napsaný a tak jsem se ho snažila detailněji prostudovat. No, kdybych to nedělala, tak mam kolo složené o půl hodiny dřív :-D. Stačí selský rozum :-).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2018)


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Zvažoval jsem domácí stroj pro nenáročný trénink, tak, aby cvičení bylo i oživeno projížďkami po světě prostřednictvím Google Street View. Vše v pořádku, projížďka je velmi zábavná. Mohu vřele doporučit, stroj je tichý, hlučnější je spíš jezdec po několika kilometrech :D . Cena rozhodně neodpovídá kvalitě, myslím, že obdobné stroje jsou vesměs dražší, takže velké plus. Mohu doporučit jak pro kondiční amatérský trénink, tak i náročnější uživatele.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.12.2015)

Představuje přesně to, co jsem očekával, poměrně jednoduché sestavení, okamžitá dobrá funkčnost včetně využití propojení s telefonem Android a trénování na mapách Google

Zdá se být návykový !!! :D


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Je absolutně tichý,můžu jezdit i ve večerních hodinách,aniž bych rušila sousedy.Má elektronické údaje ,takže vím jak jsem na tom.A kde mám slabiny. Určitě jsem si vybrala dobře.Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.10.2017)


Recenze Rotoped inSPORTline Rapid SE

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.08.2017)

mám jej opravdu krátce. Ale šlape se pohodlně i při zvýšené zátěži. Je to stabilní krásně sedátko polohovatelné a přemisťování lehké.Hlavně jsem si to pořídila až budu po operaci kyčle.opět budu moci jezdit a nebudu se muset bát že spadnu.


Recenze Rotoped inSPORTline Rapid SE

Jsme spokojeni

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.05.2013)


Recenze Rotoped inSPORTline Junius Ergo SE

rychlá a nenáročná montáž, elegantní vzhled, jednoduché ovládání, snadno se přemysťuje (kolečka), velký rozsah zatěže (8 stupňů).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.03.2013)

rychlá a nenáročná montáž, elegantní vzhled, jednoduché ovládání, snadno se přemysťuje (kolečka), velký rozsah zatěže (8 stupňů).